Personvern

Fredriksensfasonger.no respekterer ditt personvern på nettet og gjør alt mulig for å beskytte personvernet i forhold til din bruk av nettstedet vårt. Dette skjer for eksempel ved bruk av sikkerhetsprosedyrer under bestillingen i vår nettbutikk.

Bruk av data

Fredriksensfasonger.no skal bruke dataene for å være i stand til å levere til deg i første omgang den etterspurte tjenesten eller informasjonen og for å holde deg informert videre om sin virksomhet, og muligens for statistisk og direkte markedsføring. Klientdata for Fredriksensfasonger.no vil ikke bli solgt til tredjeparter.

Informasjonskapsler

for å være i stand til å behandle dine bestillinger og gi deg informasjon senere, legges informasjonskapsler til på nettsiden på datamaskinen. Disse informasjonskapslene sikrer at du ved et nytt besøk på vår hjemmeside ikke mottar den samme informasjonen. Disse dataene holdes på din egen datamaskin, og vil ikke bli brukt til andre formål av Fredriksensfasonger.no. Hva som er lagret i informasjonskapsler avhenger delvis av dine egne leserinnstillinger.

Klikkeoppførsel

på nettstedet registrerer generelle besøksdata, slik som de mest etterspurte sider. Formålet herav er å optimalisere utformingen av nettstedet, slik at Fredriksensfasonger.no ytterligere kan optimalisere sin tjenesteproduksjon. Disse dataene blir behandlet helt anonymt.

Ansvar

Fredriksensfasonger.no fungerer som den ansvarlige for behandlingen av personopplysninger som samles inn via denne nettsiden og kan ferdigstille behandlingen av disse til prosessorer. Dermed tar Fredriksensfasonger.no de nødvendige tiltak for å ivareta sikkerheten av behandlingen.

Vise og endre på data

Når du blir kunde hos oss, får du et brukernavn (din registrerte e-postadresse og et passord. Dette kan du sel endre på "Min side" i nettbutikken. Du kan alltid logge deg inn for å få tilgang til personopplysninger som er knyttet til deg og dermed kontrollere dem og eventuelt redigere/oppdatere disse.

Endre personvernerklæring

Fredriksensfasonger.no forbeholder seg retten til å innføre endringer i denne erklæringen. Derfor anbefaler vi at du ofte ser på denne erklæringen, slik at du er klar over disse endringene.